Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (3.58 secunde)
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), a criticat ieri in termeni foarte duri guvernarea PDL-PSD, despre care a spus ca este alcatuita din doua FSN-uri care isi bat joc de romani, "doua gasti care si-au dat mana intr-o sfidare fata de cei care i-au votat" si care trebuie sa-si satisfaca acum clientela flamanda si sa-si umple buzunarele cu bani, pentru a-si cumpara apoi din nou alegatorii.
In schimb, bugetul Presedintiei, al Parlamentului, al Guvernului sa fie redus cu pana la 50%, inclusiv salariile parlamentarilor, sumele forfetare si cheltuielile de bunuri si servicii.
In Primaria Botosani nu vor fi facute disponibilizari. ... In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. In cazul in care s-ar fi impus o reducere de personal, primarul Catalin Flutur a precizat ca vizate ar fi fost persoanele a caror activitate nu este corespunzatoare.
Senatorul Serban Valeca (foto) a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Guvernul - balbe fara numar", pe care o puteti citi in continuare. 'Am criticat de mai multe ori in declaratiile mele politice lipsa de viziune si balbaiala de care a dat dovada actualul Guvern.
Cu doar doua saptamani in urma, Basescu vorbea insa despre trecerea la regiuni. O noua impartire administrativ-teritoriala, adusa in discutie de presedintele Traian Basescu, ar putea fi facuta printr-o lege pentru care forul decizional este Senatul.
In discursul sau, primul-ministru prezinta masurile pe care guvernul intentioneaza sa le ia anul acesta si cum va fi cheltuit banul public la nivel central.
Dupa cele sase reduceri din acest an, dobanda de interventie (nivelul ratei platite de banca centrala pentru depozitele atrase de la banci in cadrul operatiunilor de politica monetara) a ajuns pana la nivelul de 17,75%.
Iar reducerile sunt semnificative si nu vizeaza doar creditele in lei, ci si pe cele in valuta. In cazul multor banci este vorba de cateva procente in minus la dobanzile practicate atat la creditele pentru nevoi personale, cat si la cele pentru case ori masini.
Cupoanele cu reduceri, un nou tip de promotie pe piata bunurilor de larg consum din Romania, vor fi distribuite din 14 aprilie prin intermediul ziarelor.
Presedintele Traian Basescu a anuntat luni ca reforma fiscala va continua in 2006 cu reducerea contributiilor la fondurile de sanatate, de pensii, de somaj, astfel ca numarul 16 va deveni arhicunoscut in fiscalitatea romaneasca, aceasta politica avind ca obiectiv stimularea masiva a economiei.
La rectificarea bugetara, intrata ieri la Guvern, in prima lectura, ministerele din domeniile pentru care se poate activa clauza de salvgardare primesc sume suplimentare de la bugetul de stat, in timp ce alte ministere vor trebui sa suporte reduceri considerabile de bugete.
Potrivit initiatorilor programului Euro 26, Asociatia "Euro-26 Romania" in colaborare cu Banca Comerciala Romana (BCR), cardul lansat ieri la Craiova, document al Consiliului Europei, ofera studentilor o multime de reduceri si facilitati in tara si peste hotare.
In perioada Sarbatorilor de iarna, marii retaileri de produse electrice si electrocasnice au pregatit oferte speciale incluzand reduceri intre 10 si 50% la o gama variata de produse.
Magazinele de vanzare cu amanuntul vor practica in intervalul 15 ianuarie - 15 aprilie reduceri de preturi la produsele specifice sezonului toamna-iarna.
Comerciantii cu amanuntul pot efectua soldari pentru produsele specifice perioadei de iarna in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2007, asa incit in aceasta perioada se pot face achizitii de produse la niste preturi foarte atractive.
Marile magazine s-au pregatit din timp pentru a face fata cum trebuie invaziei de cumparatori din perioada Pastelui cu reduceri de pret si cu oferte specifice marii sarbatori din ce in ce mai variate.
In caz contrar, risca sa primeasca amenzi din partea Comisiei Europene. ... De la sfarsitul lunii aprilie, la cumpararea fiecarui produs IT&C clientii vor achita in plus sapte lei in contul acestei taxe.
Pentru a se asigura insa ca pe viitor clauzele contractului vor fi respectate intocmai, fara a fi afectat mediul concurential, schimbul de carburanti va fi monitorizat si in continuare.
De la inceputul lunii noiembrie, a inceput, ca in fiecare an, ofensiva ofertelor de dinaintea sarbatorilor. ... Unii oradeni profita de reduceri si isi cumpara bunuri de folosinta indelungata, de la frigidere si combine frigorifice, masini de spalat si aragaze pana la calculatoare si televizoare.
"Posibilele reduceri ale fortei de munca sunt rezultatul direct al climatului economic dificil cu care ne confruntam", a precizat purtatorul de cuvant al ArcelorMittal SUA, William Steers.
google-analytics.com